BREZPLAČNA DOSTAVA NAD 50€

O NAS

HSC Slovenija

Kdo smo?

Ekipa HSC je usmerjena v zdravje in zdrav način življenja. Naše delovanje temelji na raziskavah in razvoju novih tehnologij ter je namenjeno zagotavljanju svetlejše prihodnosti in boljšega zdravja uporabnikov naših izdelkov.

Zakaj to počnemo?

Vodijo nas potrebe in želje naših strank - vas – predvsem vaša želja po zdravem načinu življenja. Izdelki HSC so namenjeni vsem, ki iščejo zdravje in bolj zdrav, tj. boljši življenjski slog.

Prepričanja, cilji in koristi

Z vami želimo graditi in vzdrževati dolgoročne odnose s ponudbo edinstvenih izdelkov, prilagojenih vašim potrebam, dodajati vrednost z razvojem novih izdelkov, inovacijami, prepoznavanjem novih poslovnih priložnosti in postavljanjem novih, na zdravju temelječih, tržnih trendov. Želimo biti sodobno, inovativno in učinkovito podjetje, ki distribuira visoko kakovostne izdelke in prispeva h kakovosti življenja in vašemu zdravju. Kakovost, inovativnost in zdravje potrošnikov so ključna vodila naših inovacij, razvoja novih izdelkov in krepitve blagovne znamke.

Tehnologija

Teslina skalarna tehnologija, tehnološka osnova vseh naših izdelkov, temelji na desetletjih laboratorijskih raziskav ameriških, ruskih, švicarskih in hrvaških znanstvenikov. V bistvu gre za kombinacijo uporabe skalarne tehnologije in novih, sodobnih znanstvenih odkritij. Osnovne koncepte tehnologije je razvila NASA za ameriški vesoljski program.

Patenti in certifikati

Oblikovalec in lastnik patentov, tehnološke osnove vseh naših HSC izdelkov, g. Slavko Lauš, je prejel vrsto mednarodnih nagrad in priznanj za svoje inovacije in prejšnje različice izdelkov, ki jih danes ponosno imenujemo HSC zaščita. Lastnosti in pozitivni učinki HSC izdelkov na zdravje so testirani in certificirani v specializiranih laboratorijih v Evropi in svetu. BION INŠTITUT doo Ljubljana, Slovenija RF Exposure Lab, Kalifornija, Združene države Amerike